0709155115 

LJUNGAGÅRD

VÄLKOMNA TILL OSS PÅ LJUNGAGÅRD.

En gård som gått i arv sedan sex generationer som ägs och drivs av Hjalmar.

På vår gård så bedrivs det Ekologisk nötköttsproduktion av raserna Black Angus, Red Angus och Herford. 

Nu så skall vi ta våran första kull på våran underbara älskade "Porsche"! Vår avel verksamhet är som ni förstår väldigt liten då detta är första kullen och den kommer förbli småskalig.

På gården har vi även 4st Jämthundar som jag kommer lägga upp här på hemsidan löpande. Vi har även en Malinois som även han kommer få en sida här längre fram.


HEJ

VILKA ÄR VI?

Malin Odqvist

Det är jag som brinner för Belgarna här hemma..

Har tidigare jobbat som hundförare på utryckningen på Securitas AB i Göteborg men kände jag ville komma närmare hem så jag började på kriminalvården i Borås. Men har nu återgått till Securitas AB i Alingsås men dock utan hund denna gång då den tjänsten inte använder sig av hund, samt att jag sålde min tjänstehund till Securitas AB Göteborg. Hade Pinkus sedan han var 8v, men han trivdes inte alls att inte få vara tjänstehund därav sålde jag honom. Så nu lägger jag ner mycket tid på att träna hund istället då jag även har gått från en tjänst på 100% till 75% för att få livs pusslet att passa ihop. Ett val jag känner 110% rätt.

Följ gärna min sida på Facebook så kommer ni lära känna mig mer !  Kennel Nordic Lifestyles

Hoppas vi ses och hörs!
Varmt välkomna!
Fotot på mig och Pinkus är det Markus Esselmark som fotograferat 
Hjalmar odqvist

Jämthunds Älskaren ! 

Hjalmar driver gården här hemma samt att han är Certifierad Klövvårdare ( som hovslagare till häst). På fritiden är det Jämthundarna som gäller och att få jaga med dem, han reser Sverige runt med dem för att jaga och gärna norröver !

Hjalle hälsar / det är jag som skriver Malin.